Word vriend van Thomas a Kempis!

voor maar € 20,- per jaar

Stichting Thomas a Kempis ontvangt geen subsidie en is daarom afhankelijk van giften en vrienden. Voor maar € 20,- per jaar kunt u vriend worden van Thomas en kunt u genieten van extra voordelen, zoals:

  • Gratis toegang tot speciale vriendenactiviteiten.
  • Kortingen op activiteiten waarvoor een toegangsprijs geldt.
  • 3x per jaar een digitale nieuwsbrief met ontwikkelingen en weetjes.
  • Vroegboekvoorrang bij nieuwe activiteiten.
  • Samenvattingen met achterliggende originele stukken van cursusmateriaal of lezing.

Maar bovenal zorgt u er voor dat de stichting haar doelstellingen kan blijven behartigen. Door vriend te worden zorgt u ervoor dat Thomas a Kempis, de Moderne Devotie en de invloeden die zij brengen in het heden, blijven leven en nog meer mensen inspireren. We vragen de vrienden om zelf jaarlijks de bijdrage over te maken naar de stichting Thomas a Kempis. U kunt uw bijdrage over maken naar rekening NL09 INGB 0002 4457.13 t.n.v. Stichting Thomas a Kempis, Zwolle.

Donatie

Uiteraard zijn wij ook zeer gebaat bij (eenmalige) donaties. Stichting Thomas a Kempis bezit een ANBI-verklaring (Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan de stichting zijn naar de voorwaarden van de Belastingdienst aftrekbaar. U kunt uw gift over maken naar rekening NL09 INGB 0002 4457.13 t.n.v. Stichting Thomas a Kempis, Zwolle. Maar wij stellen het ook zeer op prijs als u uw persoonlijke gegevens achterlaat bij een donatie via het contactformulier.

Ja, ik word vriend van Thomas!!

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt snel meer informatie van ons.

Laatste artikelen